Så började allt...

För några år sedan införskaffade vår gode vän, tillika patron, detta makalösa område, vackert beläget längs den gotländska kusten c:a 13 km norr om Visby.

- "Vill ni vara med att utveckla Lummelunda?"

löd frågan

- "OM VI VILLE!!!


Nu kan vi stolt välkomna er som vill uppleva något utöver det vanliga i en unik miljö med en natur som får dig till att tappa andan. Vår filosofi är att tillaga och servera den mat vi själva älskar fritt från floskler och konventioner.


konceptet & Inspirationen är hämtad från otaliga resor runt om i världen och urvalet kan vara huller-om-buller! Men främst har vi inspirerats av "the Americas Deep South cooking" eftersom vi gillar "smoked food" som är otroligt gott! Den gamla ladan - vår restaurang har fått sig en nygammal skrud, inredd som en amerikansk saloon från 1850-talet , under guldruschen eran - givetvis finns några moderna inslag, som när Clint Eastwood filmer rullar på vår storbildsskärm i baren där även finkan och en annan omtalad hörna utmärker sig i inredningen.


Det här stället har visat sig besitta otaliga inspirerande lösningar för fest och musikevent.

Vill ni tex ha grillade knivmusslor imorgon så fixar vi det, Eller så drar vi igång en jätte-paella mitt i grönsakslandet. En 10 dollar-milkshake med våra egna färska, nyplockade bär från Björnbärsbusken, iskalla öl kan åtnjutas vid Boulebanan eller i någon av våra hängmattor, medan barnen leker i vår lummiga trädgård.


och framförallt önskar vi att ni alltid skall trivas i vårt umgänge.


Vi ser fram emot att ses ute på Lummelunda i sommar!


Varmt välkomna!

Gabriel Sahlin & Tommy Sandlin